Meer informatie over de zakelijke dienstverlening van Hesker

Bij Hesker beseffen wij als geen ander hoe belangrijk het is om kwalitatief goede producten te leveren. Als een product zoals een MacBook accu niet aan de wensen van de klant voldoet, zal deze weer terug komen naar de winkel om de ontevredenheid te uiten. Dit is niet alleen vervelend voor de eindgebruiker zelf, maar ook voor u als leverancier voor de eindgebruiker. Een ogenschijnlijk eenvoudige vervanging van een batterij kan zo toch weer meer tijd en geld kosten dan had gehoeven. Bij het gebruik van producten van Hesker behoren deze problemen tot de verleden tijd. Dit komt doordat de Hesker accu’s geproduceerd zijn met componenten van de hoogste kwaliteit welke beschikbaar zijn. De energiecellen worden geproduceerd in Japan, wat voor de klant een merkbaar verschil oplevert in de levensduur van de nieuwe accu. De Hesker batterijen kunnen tot wel 1000x op- en afgeladen worden voordat deze versleten zijn. Daarnaast zorgen deze kwalitatieve cellen ervoor dat het maximale vermogen in mAh behaald kan worden. In veel gevallen is het vermogen zelfs iets meer dan de originele Apple batterij zelf had. Hierdoor kan de klant nog langer werken op een volle acculading.

In de berichten welke u van Hesker Premium Products heeft ontvangen worden diverse punten aangehaald omtrent de kwaliteit van onze producten en de service welke geleverd wordt. Middels onderstaande informatie zal ieder punt uitgelegd en onderbouwd worden.

De voordelen van een zakelijke account Hesker
- Staffelkorting welke direct bij de eerste order in gaat
- Op werkdagen voor 23:00 uur bestelt is de volgende dag geleverd
- Zelfstandig orders inleggen, volgen en bestelhistorie in zien
- Een partner welke geraadpleegd kan worden met alle vragen omtrent de MacBook

De beste kwaliteit accu voor de Apple MacBook
- Premium energiecellen die tot wel 1000x kunnen worden op- en ontladen
- De hoogste capaciteit in Wh en mAh, dus meer uur werken op een volle accu
- Nederlands product welke uitgebreid getest en controleerd is om aan alle Europese veiligheidseisen te voldoen
- Voorzien van de nieuwste firmware waardoor updates in OSX in de toekomst niet voor compatibiliteitsproblemen gaat zorgen
- Metalen behuizing voor de accu's welke niet intern vastgeschroefd zitten

De gebruikte energie-cel: De cellen welke in de accu zitten zijn geproduceerd in Japan en van dezelfde kwaliteit als het origineel van Apple. Dit is terug te zien in het aantal keer dat de accu kan worden opgeladen. Bij het gebruik van cellen van een mindere kwaliteit zal de accu sneller zijn vermogen verliezen en kan de batterij minder vaak worden opgeladen en is deze dus eerder weer aan vervanging toe. De energiecel en de capaciteit van deze cellen maken het overgrote deel uit van de kostprijs van het product. Zodoende dat er tussen ogenschijnlijk dezelfde MacBook batterijen van verschillende leveraanciers een prijsverschil kan zitten. Als er gebruik wordt gemaakt van minder kwalitatieve energiecellen met een lager vermogen dan drukt die de prijs aanzienlijk.

Het beschikbare vermogen van de batterij
: Deze waarde wordt veelal uitgedrukt in mAh of Wh, hoe hoger deze waarde is hoe meer vermogen erin zit. De batterijen van Hesker zijn voorzien van het hoogst haalbare vermogen welke in de MacBook accu te krijgen is. Deze waarde is ten alle tijden te controleren na montage in de MacBook, de afgegeven waardes van de Hesker batterijen zijn voordat de batterijen verpakt zijn gemeten zodat het vermogen gegarandeerd behaald wordt.

Nederlands product welke aan alle EU richtlijnen voldoet:
De laatste jaren is er veel te doen omtrent lithium batterijen, als de cellen niet van de juiste kwaliteit zijn of de aansturing van de accu niet goed is kan een accu te diep ontladen of overladen. Dit kan er uiteindelijk voor zorgen dat een batterij gaat ontbranden met mogelijk grote gevolgen. Daarom zijn de batterijen van Hesker getest en goedgekeurd voor gebruik in de Europese unie.

De firmware welke de accu aanstuurt: De firmware welke op de accu's gebruikt wordt zorgt ervoor dat de computer de accu goed herkent en een juiste spanningswaarde weergeeft op de computer. Het batterijpercentage loopt netjes af en springt niet met enkele procenten tegelijk naar beneden. Daarnaast brengt Apple geregeld updates uit op OSX en deze firmware is dusdanig geschreven dat nieuwe updates van OSX geen problemen geven met de compatibiliteit van de accu en de Macbook.

De behuizing van de accu's: Een aantal batterijmodellen van Apple hebben een metalen casing, dit maakt de batterij steviger en laat het geheel er netjes uit zien. Hesker gebruikt voor haar MacBook batterijen ook dezelfde metalen behuizing, zodat de accu altijd goed zal passen in de MacBook. De accu’s welke in de MacBook geschroefd zitten hebben een kunststof behuizing met op diverse plekken bevestigingsgaten om de batterij vast te zetten in de MacBook. Er wordt gebruik gemaakt van een stevige kunststofvariant in de kleur zwart met op de juiste plaatsen de bevestigingsgaten om de Hesker batterij te kunnen monteren in de MacBook.

Probeer nu geheel risicoloos de producten van Hesker!

Bestelde producten bij Hesker mogen binnen 30 dagen na aanschaf gewoon terug gestuurd worden, het aankoopbedrag van het product zal dan direct terug gestort worden op uw rekening. Voor meer informatie over onze producten, diensten en staffelkortingen kan contact worden opgenomen met e-mail of telefoon, het aanvragen van een zakelijke account kan via deze link: zakelijke account Hesker

Account aanvragen