Hesker Zakelijk

Zakelijke klant worden?

Bent u als zakelijke gebruiker geïnteresseerd in de producten van Hesker? Als zakelijke klant kunt u een eigen account aanvragen waarmee u gemakkelijk online inkooporders kunt plaatsen. Met een Hesker account profiteert u van een aantrekkelijke staffelkorting en kunt u tevens de bestaande orders volgen en de bestelhistorie inzien.

Voordelen zakelijke account Hesker

  • Vrijwel alle batterij modellen (ook Retina) inclusief gereedschap dagelijks uit voorraad leverbaar
  • Oplopende staffelkorting
  • Problemen met installatie? Ondersteuning nodig? Wij proberen het op afstand voor u of uw klant op te lossen
  • Retour, defect? Omruilverzoeken worden doorgaans binnen 24 uur afgehandeld
  • 24 maanden garantie op de Hesker batterij

Kwaliteit

Hesker biedt uitsluitend producten aan die voldoen aan de standaard die MacBook-gebruikers gewend zijn. De premium producten van Hesker onderscheiden zich op een aantal belangrijke aspecten van merkloze alternatieven. Door de Hesker batterij te voorzien van uitsluitend A-grade energiecellen kunnen prestaties gegarandeerd worden die vergelijkbaar zijn met het origineel van Apple. Het enige verschil dat de eindgebruiker mag merken ten opzichte van de originele accu is de prijs.

Service

Hesker streeft ernaar om de zakelijke klant ook op het gebied van aftersales en service zo veel mogelijk te ontzorgen. Het is natuurlijk vervelend als een vervangende batterij die niet de gewenste prestaties voor de gebruiker levert, aangezien de MacBook voor velen dagelijks onmisbaar is. Om die reden is het belangrijk om de klant zo snel mogelijk ondersteuning op afstand te bieden en wanneer nodig van een vervangend product te voorzien. Beide zijn belangrijke uitgangspunten van het servicebeleid van Hesker.

Door de focus uitsluitend op compatible MacBook batterijen te houden is Hesker goed in staat om de wensen van de MacBook gebruiker te begrijpen en daarop in te spelen. Onze specialistische kennis over de producten van het merk zorgt ervoor dat de zowel de zakelijke klant als de eindgebruiker zo snel mogelijk voorzien is van een optimaal functionerende MacBook.

Account aanvragen